Live Online Traject

In Corona-tijden werd één zaak heel snel duidelijk: waar een wil is, is een weg en die weg werd het online-pad. Veel scholen, universiteiten, opleidingscentra, maar zelfs hondenscholen vonden hun weg in een online manier van lesgeven. En het werkte! Waar we voorheen dachten: een hond trainen dat leer je niet online, zagen we nu mooie resultaten via online videobegeleiding. 


Waarom dan geen online Kyno-Coach Academie? Wat ons tegenhield: één van de waarden die we erg hoog trachten te houden is de individuele aanpak en begeleiding. Als cursist ben je bij ons geen nummer maar we willen jou echt alle handvatten meegeven om succesvol te worden en je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hoe kunnen we dat van achter een computer?


En zo werd ons LIVE ONLINE-traject geboren. Een traject waarbij we én de voordelen van online gaan én de voordelen van een individuele begeleiding aan jou, als cursist, kunnen garanderen. 


Hoe ziet dit traject er concreet uit?

Live Online Traject

Theorielessen Online

Je volgt de theorielessen via lesopnames van bij je thuis achter je computer. Geen files en beter voor het milieu! Maar bovendien, je kan heel wat informatie verwerken op tijdstippen en in hoeveelheden die voor jou het beste passen. Heb je vragen dan kan je nog steeds bij de hoofddocent van die module terecht. De cursusmap die bij elke module hoort krijg je vooraf via het online leerplatform ter beschikking.

LIVE online lessen

Sommige theorielessen van onze gastdocenten krijg je wel nog online. Zo is er met die docent meteen interactie mogelijk. Maar ook hier geen nood: kan je er niet bij zijn, dan kan je nadien de lesopname via het online platform bekijken.

Wekelijks lesverdeling

Per module krijg je telkens studietijd per week. Je krijgt dus vooraf door welke lesstof je dient verwerkt te hebben tegen welke praktijkles. Hiermee is uiteraard rekening gehouden bij de verdeling van de praktijklesdagen op de leslocaties.

Praktijklessen op leslocatie

Neen, we gaan niet 100% online. De praktijklessen kan je alsnog volgen op één van onze leslocaties (Erpe-Mere of Duffel). Je kan bij het inschrijfformulier je voorkeur aangeven, de theoriegroep wordt dan opgesplitst in twee praktijkgroepen waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je reisafstand en aangeduidde voorkeurslocatie. 

Opnames eindeloos herbekijken

Via je persoonlijke login op het online leerplatform zal je dus alle lesopnames nog zo vaak kunnen herbekijken als je maar wil en dit tot een half jaar na elke module.


Meer weten?


Neem een kijkje in onze studie- en introductiegidsen