Live Online Traject

In Corona-tijden werd één zaak heel snel duidelijk: waar een wil is, is een weg en die weg werd het online-pad. Veel scholen, universiteiten, opleidingscentra, maar zelfs hondenscholen vonden hun weg in een online manier van lesgeven. En het werkte! Waar we voorheen dachten: een hond trainen dat leer je niet online, zagen we nu mooie resultaten via online videobegeleiding. 


Waarom dan geen online Kyno-Coach Academie? Wat ons tegenhield: één van de waarden die we erg hoog trachten te houden is de individuele aanpak en begeleiding. Als cursist ben je bij ons geen nummer maar we willen jou echt alle handvatten meegeven om succesvol te worden en je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hoe kunnen we dat van achter een computer?


En zo werd ons LIVE ONLINE-traject geboren. Een traject waarbij we én de voordelen van online gaan én de voordelen van een individuele begeleiding aan jou, als cursist, kunnen garanderen. 


Hoe ziet dit traject er concreet uit?

Live Online Traject

Theorielessen Live Online

Je volgt de theorielessen LIVE van bij je thuis achter je computer. Geen files en beter voor het milieu! De les blijft interactief. Je zit in een classroom met je medecursisten en kan dan ook vragen stellen aan je docent tijdens de live les. De cursusmap die bij elke module hoort sturen we jou voor aanvang per post op.

Halve dagen les

De theorielessen online zijn halve dagen. Een les duurt 3 uur (met een pauze tussenin). Zo zit je hoofd niet té vol na een lesmoment.

Wekelijks les op zondagochtend

Per module heb je telkens elke zondag van 10u tot 13u les. Zo kan je de rest van je weekend nog lekker met je hond bezig zijn ;-). Tussen elke module heb je 2 tot 3 weken geen les om te kunnen studeren voor je examen. De theoretische examenmomenten zijn ook online. Kan je echter niet op dat moment dan kan je nog steeds een individueel examenmoment inplannen.

Praktijklessen op leslocatie

Neen, we gaan niet 100% online. De praktijklessen kan je alsnog volgen op één van onze leslocaties (Erpe-Mere of Duffel). Je kan bij het inschrijfformulier je voorkeur aangeven, de theoriegroep wordt dan opgesplitst in twee praktijkgroepen waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je reisafstand en aangeduidde voorkeurslocatie. 

Opnames eindeloos herbekijken

De Live Online lessen zullen opgenomen worden. Via je persoonlijke login op het online leerplatform zal je deze opnames nog zo vaak kunnen herbekijken als je maar wil en dit tot een half jaar na elke module, Mis je eens een les dan kan je deze dus alsnog bekijken op een later tijdstip.


Meer weten?


Neem een kijkje op de pagina's van elke module voor concrete informatie.

Kyno-Coach ® - Copyright - Alle rechten voorbehouden