Live Online Traject

In Corona-tijden werd één zaak heel snel duidelijk: waar een wil is, is een weg en die weg werd het online-pad. Veel scholen, universiteiten, opleidingscentra, maar zelfs hondenscholen vonden hun weg in een online manier van lesgeven. En het werkte! Waar we voorheen dachten: een hond trainen dat leer je niet online, zagen we nu mooie resultaten via online videobegeleiding. 


Waarom dan geen online Kyno-Coach Academie? Wat ons tegenhield: één van de waarden die we erg hoog trachten te houden is de individuele aanpak en begeleiding. Als cursist ben je bij ons geen nummer maar we willen jou echt alle handvatten meegeven om succesvol te worden en je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hoe kunnen we dat van achter een computer?


En zo werd ons LIVE ONLINE-traject geboren. Een traject waarbij we én de voordelen van online gaan én de voordelen van een individuele begeleiding aan jou, als cursist, kunnen garanderen. 


Hoe ziet dit traject er concreet uit?

Live Online Traject

Theorielessen Live Online

Je volgt dezelfde modulen als bij het standaard traject, Maar de theorielessen kan je dus LIVE les van bij je thuis achter je computer volgen. Geen files en beter voor het milieu! De les blijft interactief. Je zit in een classroom met je medecursisten en kan dan ook vragen stellen aan je docent tijdens de live les. De cursusmap die bij elke module hoort sturen we jou voor aanvang per post op.

Halve dagen les

In plaats van volle lesdagen op leslocatie, krijg je online les in halve dagen. Een les duurt 3 uur (met een pauze tussenin).

Wekelijks les op zondagochtend

Per module heb je telkens elke zondag van 10u tot 13u les. (De tweede groep heeft les op zaterdag van 10u tot 13u.) Zo kan je de rest van je weekend nog lekker met je hond bezig zijn ;-). Tussen elke module heb je 2 tot 3 weken geen les om te kunnen studeren voor je examen. De examenmomenten zijn ook online. Kan je echter niet op dat moment dan kan je nog steeds op afspraak examen komen afleggen te Essen.

Praktijklessen op leslocatie

Neen, we gaan nog niet 100% online. De praktijklessen kan je alsnog volgen op één van onze leslocaties. Je kan bij het inschrijfformulier je voorkeur aangeven, maar per traject zal er slechts één leslocatie gekozen worden. Het aantal keren dat je de verplaatsing dient te maken is dan ook veel lager dan bij het standaard traject, gezien het enkel om de praktijkdagen gaat.

Versneld traject

Door een strakke planning kan je de volledige opleiding tot Gedragscoach afronden in 2 jaar. Na 10 maanden kan je immers al je diploma Kyno-Coach Trainer behalen. Op 18 maanden, (inclusief 3 maanden stage) kan je je diploma Kyno-Coach Instructeur behalen. En binnen 24 maanden kan je een volwaardig gediplomeerd Gedragscoach zijn!

Opnames eindeloos herbekijken

De Live Online lessen zullen opgenomen worden. Via je persoonlijke login op de cursisten-pagina van onze website zal je deze opnames nog zo vaak kunnen herbekijken als je maar wil en dit tot een jaar na elke module, Mis je eens een les dan kan je deze dus alsnog bekijken op een later tijdstip.


Meer weten?


Neem een kijkje op de pagina's van elke module voor concrete data.

Aangezien je inhoudelijk dezelfde opleiding krijgt - met zelfs nog als extra de opnames van de Live lessen die je kan herbekijken - zijn de tarieven per module dezelfde als bij de standaard opleiding.

Ook voor het Live Online traject kan je inschrijven met KMO-portefeuille.

Kyno-Coach ® - Copyright - Alle rechten voorbehouden