Cases, Stage en Examen

Cases, Stage & Examen Gedragscoach


In deze stagemodule ga je ervaring opdoen. Je gaat zelf op zoek naar cases waarbij je een anamnese zal uitvoeren op basis van je eigen opgestelde vragenlijst, intakegesprek en verslaggeving met behandelplan. Aan de hand van een aantal probleemcases leer je zo samen met je medecursisten de theorie uit de gedragsmodule om te zetten naar de praktijk. In de stage-caseslesdagen kan je dan ook enkele van je eigen uitgewerkte cases voorleggen en bespreken met de docenten en je medecursisten.  In de praktijklesdag gaan we aan de slag met trainingstechnieken probleemgedrag.

Deze stagemodule bestaat uit 3 lesdagen.

Deelnamevoorwaarden: om aan deze module te kunnen deelnemen dien je het diploma Kyno-Coach® Instructeur behaald te hebben en geslaagd te zijn voor het theorie-examen van module 7 Probleemgedrag,


DOCENTEN: Eva Paridaens en Kathleen Selleslagh


Eindbeoordeling: na deze 3 dagen dien je drie eigen volledig uitgewerkte cases in, waarvan er minimaal één niet aan bod is gekomen in de stage-caseslesdagen en die je dus volledig zelfstandig uitgewerkt hebt.


Diploma: wanneer je slaagt voor de eindbeoordeling op je 3 ingestuurde cases met minstens 60% per case dan ontvang je het diploma Kyno-Coach® Gedragscoach.


Praktische informatie (Lesuren, Cursuslocatie, Tarieven, Certificaten, Netwerk)


Tarieven & Inschrijven (Hier kan je inschrijven en vind je een overzicht van de kosten per module)


Nog vragen? Klik hier, we beantwoorden ze graag!

Wanneer?AGENDA


Volgende cursusdata zijn:


Cyclus 5/6/7 op zondag te Duffel: 8/01/2023 - 22/01/2023 - 5/02/2023


Cyclus 8: te Duffel vanaf voorjaar 2023 (van zodra data bekend worden ze hier gepubliceerd)


Cyclus 9: 2024 (van zodra data bekend worden ze hier gepubliceerd)

Kyno-Coach ® - Copyright - Alle rechten voorbehouden