Instructeur - Module 6

Module 6: Lesgeven - Theorie & Praktijk


Met de kennis die je opdeed in de modules die je volgde om Kyno-Coach® Trainer te worden en de communicatie-skills die je vergaarde in module 5, ben je nu klaar voor “het echte werk”: lesgeven!

Je leert in deze module zowel de theorie als de praktijk van het lesgeven in al zijn vormen, hierbij ligt de nadruk steeds op hondeneigenaren handvaten meegeven om hun hond te leren functioneren in de samenleving, wat wij de 'Life Skills' noemen. Geen saaie gehoorzaamheidsoefeningen, geen drilcultuur, maar wel leren samenwerken op een fijne manier.


  • Puppylessen organiseren
  • Privé-les en groepsles geven volgens de Life Skills
  • Lesplannen maken
  • Theorieles geven


DOCENTEN: Kathleen Selleslagh, Denis de Mooy, Annelies Van Nuffel, Suzy Deurinck


LESMATERIAAL: cursusmap wordt per postpakket naar je thuis opgestuurd. Via het online leerplatform krijg je toegang tot de lesopnames, die kan je tot een jaar na datum nog herbekijken. Daar kan je ook de hand-outs van de presentaties vinden.


EXAMEN: Het examen van deze module hoort samen met de stage. Na afloop van de stage leg je een praktijkexamen af. Je kan hierbij kiezen uit twee varianten: Kyno-Coach Instructeur Individuele Begeleiding of Kyno-Coach Instructeur Groepslessen of je kan ze uiteraard allebei behalen. Als je niet meedoet aan het examen ontvang je een bewijs van deelname aan de module.


Deelnamevoorwaarden: om aan deze module te kunnen deelnemen dien je het diploma Kyno-Coach Trainer behaald te hebben en je bewijs van deelname aan module 5 voor te leggen.


Deze module is verspreid over 6 cursusdagen


Volgende cursusdata zijn: 


Cyclus 9: vanaf juni 2023 (vanaf deze cyclus telt de module 6 lesdagen)


Praktische informatie (Lesuren, Cursuslocatie, Tarieven, Certificaten, Netwerk)


Tarieven & Inschrijven (Hier kan je inschrijven en vind je een overzicht van de kosten per module)


info


Benieuwd naar het vervolg? Klik hierKyno-Coach ® - Copyright - Alle rechten voorbehouden