Privacy

Privacy


Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.


Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Kyno-Coach. Je dient je ervan bewust te zijn dat Kyno-Coach niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Kyno-Coach respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


Inzage in uw gegevens

We bieden onze klanten en contacten de mogelijkheid om hun gegevens te bekijken en waar nodig aan te passen of zich volledig uit te schrijven, die knop vind je onderaan onze nieuwsbrieven. Je kan ook een mail sturen naar info@kyno-coach.be met die vraag, dan halen we je uit het mailingsbestand.

Wanneer je je aanmeldt voor één van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Kyno-Coach of die van een derde partij.

Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren.

Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Kyno-Coach of die van een derde partij.

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten beter kunnen afstemmen op de behoeftes en noden van onze klanten en contacten in het algemeen.


Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.


Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden, zoals met onze docenten. Onze collega’s zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.


Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.


Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

Onderaan iedere (e)mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.