Praktische zaken

Praktische zaken

LESUREN:

De lessen op locatie starten  om 10u stipt. Graag verwelkomen we je een half uurtje eerder. De koffie en thee staan klaar!

Pauzes (15 min.) zijn voorzien in voor- & namiddag. Lunchen doen we tussen 13u - 13u30. Lunch dien je zelf mee te brengen.

We ronden af om 17u.


De lesdata per module vind je op deze website telkens bij de pagina van de desbetreffende module onderaan.


CURSUSLOCATIES:

Erpe-Mere: onze lessen gaan door in het leslokaal en overdekte trainingsloods van hondenschool Happy-tail, Kuilstraat 50, 9420 Erpe-MEre

Duffel: onze lessen gaan door in het lekslokaal en trainingsveld van Huisdiergedrag, Lintsesteenweg 218, 2570 Duffel


TARIEVEN:

Jouw investering in je opleiding bedraagt €110 per cursusdag. Omgerekend is dat slechts €15,71 per uur. (Dit geldt voor de huidige cursisten in de lopende modulen. Vanaf 2023 voorzien wij een tariefaanpassing.)

Inbegrepen in de prijs is de (uitgebreide) cursusmap, koffie, thee, water, deelname in de Google Classroom en de online academie voor de theorielessen waar na elke lesdag de getoonde slides en lesopnames gedeeld worden.

Deelname aan de examens van module 1,2,3 en 4 bedraagt €75 per persoon/per module. Per module en per leslocatie zijn er vaste examenmomenten, lukt het je niet om die dag examen af te leggen? Dan kan je ook een individuele examenafspraak vastleggen voor de theorie-examens of aansluiten bij een volgende groep voor de praktijkexamens. Dit betekent dat je op je eigen tempo kan studeren en de examens van de verschillende modules afzonderlijk kan afleggen. Ook kan je bij elk examen individuele feedback vragen indien je dit wenst.


Onze prijzen zijn inclusief BTW


Een overzicht per module vind je hier: Inschrijfformulier


VRIJSTELLING:

Wij kunnen helaas geen vrijstellingen aanbieden. De inhoud van elke opleiding is dusdanig verschillend dat het onmogelijk gebleken is om vanuit gelijkende modulen in andere opleidingen dezelfde kennis te verkrijgen.


CERTIFICATEN:

Je ontvangt een bewijs van deelname na elke module (bij het bijwonen van 80% van de lesdagen).

Een certificaat per module ontvang je na het behalen van meer dan 60% op het examen voor die module.


Kyno-Coach ® - Copyright - Alle rechten voorbehouden